Наставни групи за студентите во прва година во учебната 2018-2019 година на правни студии.

Список на студенти во прва година, правни студии од прва група коишто слушаат предавање кај Д-р К. Астеруд Ристова и
список на студенти во прва година, правни студии од прва група коишто слушаат предавање кај Д-р А.Спасов.

excel icon Правни студии прва година

 

excel icon Вовед во право 1 група Д-р А. Спасов

 

excel icon Вовед во право 1 група Д-р К.Ристова Астеруд

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux