Конечната ранг листа на примени кандидати на мастер студии во учебната 2018-2019 година

Се известуваат студентите коишто аплицирале во првиот уписен рок на втор циклус на мастер студии во учебната 2018-2019 година, дека конечната ранг листа на примени кандидати е објавена на огласната табла на факултетот и согласно конкурсот за запишување на студенти на втор циклус на студии уписите ќе се вршат на 15 и 16 октомври 2018 година во службата за студентски прашања во период од 8 до 16 часот.

pdf icon     Соопштение за упис на нови студенти на втор циклус на студии во учебната 2018/2019 година на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

pdf iconСоопштение за упис на новопримени студенти  на мастер студии во учебната 2018-2019

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux