НАТО програма за мирнa безбедност – Информативен ден во Северна Македонија

По повод одбележувањето на 75 годишнината на НАТО, продеканите на Правниот факултет „Јустинијан Први” проф.д-р Драган Гоцевски и проф.д-р Биљана Петревска учествуваа во отворениот информативен ден за НАТО програмата „Наука за мир и безбедност”, која се одржа на 28.3.2024 година во клубот на пратениците во Скопје.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux