Влезен колоквиум по предметот Граѓанско процесно право

Почитувани колеги,
 
Полагањето на влезниот колоквиум по Граѓанско процесно право ќе се одржи на 05.04.2024 година (петок), од 11 часот, со физичко присуство во амфитеатар 4.
 
Се замолуваат сите студенти да дојдат навремено и задолжително да носат индекс за идентификација.
 
Проф. д-р Татјана Зороска Камиловска
 
Проф. д-р Милка Ракочевиќ
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux