Впишување оценки кај проф. Зороска Камиловска и доц. Ракочевић

Се известуваат студентите на мастер студии дека оценки по предметните програми Парнично право, Вонпарнично и извршно право, Арбитражно право, Нотарско право, Стечајна постапка, Алтернативно решавање на спорови, ГПП на ЕУ и Постапка за признавање и извршување на странски судски и арбитражни одлуки ке се впишуваат на 19.02.2018 (понеделник) во 11 часот, во кабинетот на проф. Зороска Камиловска.
Се замолуваат студентите да го почитуваат закажаниот термин.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux