Подигнување на индекси за студентите на мастер студии запишани во учебната 2019/20 година

Студентите кои се запишани на мастер студии во учебната 2019/20 година, подигнувањето на индексите може да го извршат во период од 25.11.2019 (понеделник) до 29.11.2019(петок).
За студентите кои се  9ти семестар од било која насока имаат обврска на денот на подигнување на индексот да изберат изборни предмети за 9тиот семестар во службата за студентски прашања.
За студентите кои се 7ми семестар(политички студии, новинарство, односи со јавност,право на интелектуална сопственост) имаат обврска на денот на подигнување на индексот да изберат изборни предмети за 7миот семестар во службата за студентски прашања.

Во прилог се линковите од студиите.
правни студии
политички студии
новинарство
односи со јавност

 

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux