Презентација на Правен факултет „Јустинијан Први“ – Скопје на матурантите од неколку средни училишта

Изминатата недела беше посветена на презентација на Правен факултет „Јустинијан Први“ – Скопје при Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје на матурантите од неколку средни училишта од територијата на Градот Скопје
Во меѓувреме, вратите на нашиот Факултет се отворени за сите идни студенти, а Службите им стојат на располагање за одговор на сите прашања и дополнителни информации за сите кои сакаат одблиску да се запознаат со можностите кои ги нуди најстариот и најреномиран Правен факултет во државата
🖇 pf.ukim.edu.mk
📩 praven@pf.ukim.edu.mk
📞 02/3117244
Ве очекуваме☺️
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux