Прв дел испит по Историја на право кај Проф. Мелина Гризо

Прв дел испит по предметот Историја на право кај Проф. Мелина Гризо ќе се одржи на 9.11.2017 година во 12:00 часот во АМФ.4

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux