Првиот дел од завршното оценување по предметите Историја на правото и Современа македонска историја (на англиски јазик) кај проф. д-р Мишо Докмановиќ

Првиот дел од завршното оценување по предметите Историја на правото и современа македонска историја (на англиски јазик) кај проф. д-р Мишо Докмановиќ ќе се одржи на 10.11.2017 година од 13:30 часот во АМФ.3.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux