Распоред и почеток на предавање мастер студии Казнено право

Мастер студии 8-ми семестар

 

1. Економско казнено право – понеделник од 13 часот, амф. 10

 Проф. д-р Никола Тупанчески

 

2. Пенологија –  вторник од 12 часот, амф. 3

 Проф. д-р Методија Каневчев

Проф. д-р Александра Груевска Дракулевски

3. Компаративно казнено процесно право – вторник од 13 часот, амф. 6

 Проф. д-р Гордана Лажетиќ

Проф. д-р Гордан Калајџиев

Доц. д-р Бобан Мисоски

Доц. д-р Дивна Илиќ Димоски

 

4. Судско право – среда од 13 часот Мал амф. 2 

 Доц. д-р Бобан Мисоски

Доц. д-р Дивна Илиќ Димоски

 

5. Казнено материјално право – применета програма – четврток од 13 часот, амф. 9 
 
Проф. д-р Методија Каневчев

Проф. д-р Никола Тупанчески

Доц. д-р Александра Груевска Дракулевски

 

6. Казнено процесно право – применета програма – четврток од 13 часот, амф. 9

Проф. д-р Гордана Лажетиќ

Проф. д-р Гордан Калајџиев

Доц. д-р Бобан Мисоски

Доц. д-р Дивна Илиќ Димоски

 

7. Криминалистика – петок од 13 часот, амф. 8

 

Проф. д-р Гордана Лажетиќ

Проф. д-р Гордан Калајџиев

Доц. д-р Дивна Илиќ Димоски

                                                                                                Од професорите

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux