Резултати од испитот по Вовед во право на ЕУ во јануарска сесија и известување за внесување на оценки

Во прилог се резултатите од испитот по Вовед во право на ЕУ. ТУКА

Се известуваат студентите дека оценките од испитот по Вовед во право на ЕУ ќе се внесуваат во среда (14.02) во 14 часот во кабинетот на доц. Ценевска (кај амф.4). Увидот во тестовите ќе се врши во истиот термин.
Студентите со себе треба да носат индекс и пополнета пријава. Оценките не мора да се земаат лично.