Распоред за полагање на испити во дополнителна сесија за студенти-апсолвенти на прв циклус на студии.

Во прилог е  распоредот за полагање на  студенти-апсолвенти на прв циклус на студии. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux