Резултати од завршниот испит по предметот Уставно право одржан на 25.01.2018 година

Во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Уставно право одржан на 25.01.2018 година. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux