Соопштение за распореди и почеток на настава

Се известуваат студентите на втор циклус на мастер студии во учебната 2018-2019 година, наставата ќе се спроведува согласно објавените распореди за настава. За оние насоки за коишто нема објавено распоред за настава дополнително ќе се известат студентите кога ќе почне наставата.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux