Распоред на предавање за насоката Meѓународно право, односи и право на ЕУ

Наставата започнува од 05.11.2018 година. Во прилог е распоредот на предавања.

microsoft-word Превземете го распоредот ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux