РАСПОРЕДИ ЗА ИСПИТИ ВО ДОПОЛНИТЕЛНА СЕСИЈА

Во прилог се распоредите за испити во дополнителната сесија, согласно статусот на закажување на 3ти окт. 2018 година.
Се напоменува дека испитите се пријавуваат во Службата за студентски прашања најмалку 2 дена пред наведениот термин со документацијата потребна согласно одлуките за продолжување на сесијата. Студентите кои што нема да го пријават испитот немаат право истиот да го полагаат.

Распоред за правни студии за прв циклус – ТУКА

Распоред за политички студии на македонски и на англиски јазик за прв и за втор циклус – ТУКА

Распоред за студии по новинарство за прв и за втор циклус – ТУКА

Распоред за студии по односи со јавноста за прв и за втор циклус – ТУКА

Распоред за мастер деловно право – ТУКА

Распоред се мастер граѓанско право – ТУКА

Распоред за мастер финасово право – ТУКА

Распоред за мастер казнено право – ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux