КОНКУРС ЗА МЛАДИ УМЕТНИЦИ

Агенција за млади и спорт на Република Македонија неодамна објави конкурс за проекти од областа на младите каде што можат да конкурираат сите млади кои имаат интерес да учествуваат со нивните поетски творби и уметнички  дела . Конкурсот трае до 24 октомври 2018 година. Повеќе информации може да се преземат тука.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux