Решение за прием на студенти (конечна ранг-листа) во трет уписен рок за прв циклус на студии

Конкурсната комисија го објави Решението за прием на студенти (конечна ранг-листа) во трет уписен рок за прв циклус на студии. Решението е објавено во системот за електронско пријавување, на огласната табла на Факултетот и може да се преземе на следниве лннкови подолу. 
  • Решение за прием ( конечна ранг листа ) за трет уписен рок Правни студии – Државна квота ТУКА
  • Решение за прием ( конечна ранг листа ) за трет уписен рок Новинарство – Државна квота ТУКА
  • Решение за прием ( конечна ранг листа ) за трет уписен рок Односи со јавност – Државна квота ТУКА
Запишувањето на кандидатите ќе се врши исклулчиво на 28.09.2018  во Службата за студентски прашања, работното време на службата е од 08:00 до 16:00 часот. Листата на потребни документи за уписи може да се преземе ТУКА
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux