Резултати од испитот по Административно Право одржан на 10.9.2018

На следниот линк можете да ги погледнете резултатите од испитот по Административно Право одржан на 10.9.2018.

Резлутати ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux