СООПШТЕНИЕ ЗА УПИС НА СЕМЕСТАР ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ СТУДИРААТ НА МАСТЕР СТУДИИ

На следниот линк можете да ги погледнете сите информации потребни за упис на мастер студии. ТУКА