РЕЗУЛТАТИ ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

Резултати од завршен испит по предметот јавна администрација, одржан во прва декада во јануарската испитна сесија на 12.1.2024 г.

Катедра по административно право и јавна администрација“

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux