Резултати од испитот по Административно право на 12.01.2024

Почитувани студенти,

 

Во прилог можете да ги најдете резултатите од завршниот испит по Административно право одржан на 12.01.2024 година.

Ги повикуваме студентите кои го положиле испитот да ги донесат своите индекси за подигнување на оцените во кабинетот на проф. д-р Ивана Шумановска Спасовска во понеделник, 22.01.2024 година, во 11:00 часот.

 

Од катедрата

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux