ЕЛЕКТРОНСКО ЗАПИШУВАЊЕ НА СЕМЕСТАР И ПРЕДМЕТИ ВО IKNOW СИСТЕМОТ ВО УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Почитувани,

Запишувањето на семестар и предмети за студентите од прв циклус студии за летниот семестар во учебната 2023/24 година, освен во службата за студентски прашања, ќе се врши и електронски, со користење на iKnow системот, во периодот од:

05.02.2024 до 19.02.2024 година,

 следејќи го Корисничкото упатство за студенти за менување на пасворд, логирање и запишување семестар и предмети во iKnow системот.

___

Запишувањето на семестар и предмети за студентите од втор циклус студии за летниот (осми и десетти) семестар во учебната 2023/24 година, не се врши електронски преку iknow системот. Се врши само во службата за студентски прашања, така што избраните предмети и модул (во зависност од насоката) се запишуваат на семестралниот лист(образец А3), што се доставува до службата за студентски прашања.

Со почит,

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux