Резултати од испитот по Административно право на 26.01.2024

Почитувани студенти,

 

Во прилог можете да ги најдете резултатите од завршниот испит по Административно право одржан на 26.01.2024 година.

Ги повикуваме студентите кои го положиле испитот да ги донесат своите индекси за подигнување на оцените во кабинетот на проф. д-р Ивана Шумановска Спасовска во среда, 31.01.2024 година во 11:00 часот.

 

Од катедрата

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux