Резултати од завршен испит по јавна дминистрација Септемвриска сесија 10.9.2018

Оценки по предметот ќе се земаат на 12.9.2018 г., во 10 часот во кабинет бр. 13.

На следниот линк можете да ги погледнете резултатите, ТУКА.