УПИСИ 2018 – втор уписен рок

Пријавувањето на кандидатите за упис на прв циклус на студиите на Правниот факултет „Јустинијан Први – Скопје, во втор уписен рок, во електронскиот систем за уписи е во тек. Останати се слободни места во државната квота на сите студии (правни студии, политички студии на македонски и на англиски јазик, студии по новинарство и студии по односи со јавноста).

Повеќе информации за уписите во втор уписен рок во учебната 2018/2019 може да се најдат на следниот линк ТУКА.