РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК – ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ 22/06/2018 д-р Зорица Трајкова

Почитувани Студенти,

Во прилог резултатите од испитот по англески јазик (односи со јавност), одржан на 22.6.2018 кај проф. д-р Зорица Трајкова.

Резултатите можете да ги погледнете на следниов линк. ТУКА

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux