Резултати Меѓунардоно Јавно Право ( прв циклус, правни студии)

Почитувани Студенти,

Во прилог резултатите од испитот по Меѓунардоно Јавно Право.

Резултатите можете да ги погледнете на следниов линк. ТУКА