РЕЗУЛТАТИ од испитот по Економика одржан на ден 18.06.2018 година

Почитувани Студенти,

Во прилог резултатите од испитот по Економика одржан на ден 18.6.2018.

Резултатите можете да ги погледнете на следнив линк. ТУКА