Резултати од завршниот испит по предеметот Уставно право одржан на 11.06.2018 година

Почитувани Студенти,

Во прилог резултатите од завршниот испит по Уставно право одржан на 11.6.2018.

Резултатите можете да ги погледнете на следниов линк. ТУКА