Резултати Трговско Право (правни студии), Мастер ( корпоративна инсолвентност, меѓународно трговски право и трговско право применета програма)

На следните линкови можете да ги погледнете резултатите.

Мастер резултати 26.6.2018. ТУКА

Трговско право резултати 26.6.2018. ТУКА