СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека одбраната на магистерскиот труд од кандидатката Светлана Наумовска, студентка на втор циклус студии – меѓународно право и односи и право на ЕУ на тема: „Мултилатерална парламентарна дипломатија“ закажано за 13.11.2023 година во 14:00 часот се одложи.

За новиот датум накнадно ќе соопштиме.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux