СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕНАСЛОВ НА ТРУДОТДАТУМЧАСПРОСТОРИЈА  
Иван НиколовскиЕкономските импликации на даночните раеви14.11.2023 (ВТОРНИК)12:00Стара сала за ННС
Горјан СавескиДаночноправна анализа на францускиот модел на оданочување на богатството на физичките лица16.11.2023 (ЧЕТВРТОК)10:00Стара сала за ННС
Матеа ТрпескаОданочување на добивката во македонското даночно законодавство: предизвици и перспективи16.11.2023 (ЧЕТВРТОК)11:00Стара сала за ННС
Стеван ЦениќСтратегии за привлекување на странски директни инвестиции: Трка кон дното? 23.11.2023 (ЧЕТВРТОК)11:00Стара сала за ННС
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux