Соопштение

Влезниот колоквиум по предметот трговско право кој ќе важи за јануарска и јануарска дополнителна сесија ќе се одржи на 20 декември 2023 година во 12 часот. Просторијата дополнително ќе биде објавена.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux