Соопштение

Почитувани студенти,

Испитите во дополнителната јунска сесија –  Административно право, Јавна администрација и испитите на мастер студии по административно право и јавна администрација ќе се одржат на 18.6.2018, 10:00 часот во Амфитеатар 2.

 

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux