СООПШТЕНИЕ ЗА СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ПОЛАГАА АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО МАЈ/ЈУНИ 2018

Почитувани студенти, со цел внесување на оценките во iKnow, ве молиме да дојдете на 07.09.2018 во 11.30 часот во кабинетот на проф. Мери Лазаревска со вашите индекси и истовремено донесете одново пополнети пријави.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux