СООПШТЕНИЕ ЗА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ Граѓанско процесно право Термин за влезен колоквиум и завршен испит во септемвриска сесија

Се известуваат студентите од трета година, правни студии, дека влезниот колоквиум по предметот Граѓанско процесно право ќе се спроведе на 05.09.2018 година (среда), од 11 часот, во амф 5.

Завршниот испит по предметот Граѓанско процесно право во септемвриска сесија ќе се спроведе според следниот распоред:

  • I декада: 12.09.2018 година (среда), од 11 часот, во амф 5.
  • II декада: 24.09.2018 година (понеделник), од 11 часот, во амф 5.

Предвидениот  термин се однесува и на вонредните студенти.

Студентите имаат право да изберат само еден од наведените термини во кој што ќе го полагаат испитот.

Испитот треба задолжително да се пријави со поднесување на уредно пополнета пријава преку службата за Студентски прашања најдоцна до 05.09.2017 година (среда).

На пријавата студентот треба задолжително да го наведе терминот на полагање на испитот.

Право на полагање на завршен испит имаат само студентите кои го имаат положено квалификациониот испит и кои го имаат пријавено завршниот испит преку Службата за Студентски прашања.

 

Проф. д-р Татјана Зороска Камиловска

Доц. д-р Милка Ракочевиќ