Термин за полагање на меѓународно приватно право – 25.01.2018 година

Почитувани студенти,

Испитот по меѓународно приватно право закажан за 25.01.2018 година, наместо во 11 часот ќе се одржи во 12 часот, во амф.2 и амф.3.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux