Термини за испит по Политички систем, Современи политички системи, Политички партии и интересовни групи, Локална самоуправа

Во прилог се термините за испит по предметот Политички систем, Современи политички системи, Политички партии и интересовни групи, Локална самоуправа. ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux