Испит по предметот Трговско право

Испит по предметот Трговско право ќе се одржи на 19.12.2017 година(Вторник) во 11:00 часот во АМФ.8. Пријавување на испитот до 19.12.2017 година до 10:30 на студентски прашања

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux