СООПШЕНИЕ ЗА ИСПИТ ВО ДОПОЛНИТЕЛНА СЕСИЈА ЗА АПСОЛВЕНТИ

Завршните испити по предметите: ЕКОНОМИКА, ПОЛИТИЧКА ЕКОНОМИЈА, ВОВЕД ВО ЕКОНОМИКА и СОВРЕМЕНИ ЕКОНОМСКИ ТЕОРИИ (прв циклус студии) се закажани на 21 декември (четврток) во 12 часот во амфитеатар 3.

Напомена: Апсолвентите кои ќе полагаат завршен испит потребно е да достават уредно пополнета пријава и потребни уплатници на Студентски прашања најдоцна до 20 декември.

Од предметните наставници

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux