Резултати по Административно право од 13.02.2024

Почитувани студенти,

Во прилог можете да ги најдете резултатите од испитот по Административно право одржан на 13.02.2024 година.

Се замолуваат студентите кои го положиле испитот да дојдат со своите индекси во кабинетот на проф. д-р Ивана Шумановска Спасовска во четврток, 15.02.2024 во 13:30 часот, заради впишување на оценките.

Од катедрата

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux