Влезен колоквиум и завршниот испит по предметот Финансово право јунска испитна сесија

– Влезен колоквиум – 17.5.2018 година (четврток) во 11 часот
– Завршен испит по Финансово право за студентите од Work&Travel програмата – 23.5.2018 (среда) во 12часот – РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ со поднесување на студентски лист до Службата за студентски прашања Е 16-21.5
– I термин за завршен испит – 28.5.2018 година (понеделник) во 11часот – РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ со поднесување на студентски лист до Службата за студентски прашања Е 16-21.5 ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАВЕДУВАЈЌИ НА ПРИЈАВАТА ДЕКА ЌЕ СЕ ПОЛАГА ВО првиот термин
 
– II термин за завршен испит – 6.6.2018 (среда) во 11часот – РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ со поднесување на студентски лист до Службата за студентски прашања Е 28.5-4.6 ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАВЕДУВАЈЌИ НА ПРИЈАВАТА ДЕКА ЌЕ СЕ ПОЛАГА ВО вториот термин.
 
Термините и просториите за полагање ќе бидат објавени и во глобалниот распоред на испит.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux