Распоред за јунска испитна сесија и влезни колоквиуми

Во прилог распоредот за Јунска испитна сесија и влезни колоквиуми. ТУКА

Распоредот се ажурира во зависнот од закажувањето на предметните професори.

Испитите се пријавуваат најдоцна еден ден пред полагање на предметите доколку нема дополнително соопштение.