ВТОР УПИСЕН РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ЗАПИШУВАЊЕ НА КАНДИДАТИТЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС НА СТУДИИ ВО УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Преземете го соопштението за приајвување и запишување ТУКА.

Преземете го конкурсот за втор уписен рок за трет циклус  ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux