Започна пријавувањето за курсевите за холокаустот во летниот семестар

Почитувани студенти,

Со задоволство ве информираме дека започна пријавувањето за курсевите за холокаустот во летниот семестар. Програмата се реализира на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје во соработка со Конференцијата на еврејските материјални побарувања од Германија (Claims conference New York).

Курсевите кои траат 10 седмици (1 предавање секоја седмица) се бесплатни и отворени за сите студенти на УКИМ. Повеќе информации на /holokaust/