МЕЃУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО – термин за завршен испит (дополнителна јануарска сесија)

Почитувани студенти,

Испитот по меѓународно приватно право ќе се одржи на ден 02.02.2018 година, во 10:00 часот во АМФ.3. Испитот задолжително се пријавува преку Службата за студентски прашања со поднесување на пријава и доказ за платен надоместок од 1000 денари согласно одлуката за спроведување на спроведување на дополнителна јануарска сесија, најдоцна до 01.02.2018 година до 12:00 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux