Резултати Англески јазик јуни 2018 (политички студии и новинарство)

Почитувани студенти,

Во прилог резултати од испитот по Англески јазик за групи ( Политички Студии и Новинарство)

Политички студии – резултати на следниов линк. ТУКА

Новинарство – резултатите на следниов линк. ТУКА

Резултати од завршен испит по Јавна Администрација

Студентите кои го имаат положено испитот да ги достават своите индекси во понеделник (18.6.2018) 9:30 часот, во кабинет бр.13.

Студентите кои сакаат да го полагаат предметот во казнена сесија треба да го пријават преку студентски прашања, најдоцна до петок (15.6.2018 г.) а ќе го полагаат на 18.6.2018 г. во 10 часот.

Резултати од испитите по Јавна Администрација одржан на 23.5.2018 на следнив линк. ТУКА

Резултати од испитите по Јавна Администрација одржан на 11.6.2018 на следнив линк. ТУКА

 

Деловни финансии консултативна средба

Соопштение 
 
Студентите на студиските програми по новинарство, односи со јавност и деловно право, кои го имаат изборниот предмет деловни финансии во летниот семестар 2017/18 година, се повикуваат на консултативна средба во среда (21.02.2018 година) во 12:30 часот во кабинетот на проф. д-р Александар Стојков (трет кат, над Студентски прашања).