Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Односи со јавност прв циклус
             

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите од Правни студии и Односи со јавност кои полагале англиски јазик  во прва и втора декада, дека оцените ќе можат да си ги земат во четврток (09.02.2023) во 10ч. пред студентски прашања.

СООПШТЕНИЕ

Резултати по предметот Јавна администрација, од завршниот испит одржан на 23.1.2023 г., во 9 часот во предавална 4.

Оценки ќе се даваат во каб.13, на 25.1.2023 г., во 11:30 часот.

Катедра по административно право и јавна администрација

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите од Правни студии и Односи со јавност кои ќе полагаат англиски јазик во втора и дополнителна декада дека има мали измени во распоредот и ќе се полага во следниве термини:

Втора декада: 23. 01.2023, 15ч, амф.2  (Англиски јазик за Правни студии и Односи со јавност )

Дополнителна декада: 14. 02.2023, 12ч, амф.9  (Англиски јазик за Правни студии и Односи со јавност )

Д-р. Зорица Трајкова Стрезовска

Соопштение

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација на студентите по односи со јавност, одржан на 9.1.2023 г., во 9 часот во предавална 4.

Катедра по административно право и јавна администрација

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани студент(к)и,
Воведните предавања по предметот Вовед во правото кои треба да се одржат утре, на 5 октомври, 2022,  од 8ч ( прва година, политички студии на англиски јазик) и од 12 ч. ( прва година , студии по односи со јавноста) , од објективни причини, се ОТКАЖУВААТ, и дополнително ќе биде договорено кога ќе бидат обработени. Наставата ќе започне во редовните термини, но од 12 октомври.
Проф. д-р Каролина Ристова – Астеруд