ОДЛУКА за спроведување дополнителна /октомвриска/ испитна сесија во учебната 2018/2019 година за студенти на втор циклус на студии

На следниот линк можете да го превземете документот од одлуката за спроведување дополнителна /октомвриска/ испитна сесија во учебната 2018/2019 година за студенти на прв циклус на студии ТУКА

ОДЛУКА за спроведување дополнителна /октомвриска/ испитна сесија во учебната 2018/2019 година за студенти на прв циклус на студии

На следниот линк можете да го превземете документот од одлуката за спроведување дополнителна /октомвриска/ испитна сесија во учебната 2018/2019 година за студенти на прв циклус на студии ТУКА

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНА 2018/19 ГОДИНА

  • Распоред на предавања во зимски семестар Правни Студии – ТУКА
  • Распоред на предавања во зимски семестар Односи со Јавност – ТУКА
  • Распоред на предавања во зимски семестар Политички Студии ( МК) – ТУКА
  • Распоред на предавања во зимски семестар Политички Студии (АНГЛИСКИ) – ТУКА
  • Распоред на предавања во зимски семестар Студии по Новинарство – ТУКА

Финансово право – резултати од завршен испит (19.9) и термин за оцени

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право спроведен на 19.9.2018 година. Увид во тестовите може да извршите во среда (26.9.2018) во 12 часот во кабинетот на доц.д-р Елена Нешовска Ќосева.

Терминот за оцени и усно допрашување (ЕДИНСТВЕНО на студентите кои изречно се наведени во списокот) е четврток 27.9.2018 година во 11 часот во амф.8. Во овој термин оцени ќе можат да земат и студентите кои испитот го положиле во некоја од претходните испитни сесии.

Резултати. ТУКА